[GOS]

q23 copy

GALLIGNUM OFFICE SPACE

[en] Having a support structure lacking in architectural and spatial value in particular, the project aims to highlight some elements to organise the exterior area, to wrap the space completely, establishing various connections with the patio and the exterior garden.
In the proposal, the light, warm wood texture prevails, balanced only by the accents in the dark grey panels, while the details of the furniture and the configuration of the light fittings bring substance in the space.
The project proposes a working space for six people with a specially-designed relaxation spot by the generous window which opens up the office and connects to the garden. The office uses discreet furniture to enclose the space, embedded and concealed behind the overall coat of the panels which contain storing spaces as well as a small kitchenette.
The space for meetings and discussions is set in an area of exposure – a small-scale museum accommodating personal collections of old tools used for wood processes.
The overall interior design together with the panelling system is demountable so as to allow for a further reassamblage.

[ro] Avand o structura suport existenta fara o valoare arhitecturala si spatiala deosebita, proiectul decide sa puna in valoare cateva elemente care pot odrona spatiul exterior, sa anvelopeze complet spatiul, stabilind relatii diverse cu curtea si gradina exterioara.
In amenajarea propusa textura deschisa si calda a lemnului este predominanta, echilibrata de accentele date de panourile gri inchis. Detaliile mobilierului si configurarea corpurilor de iluminat nu fac decat sa completeze schema amintita.
Proiectul propune un spatiu de lucru organizat pentru sase persoane, avand un loc de relaxare special creat in relatie cu fereastra generoasa care deschide spatiul biroului si il relationeaza cu gradina. Biroul este deservit de un mobilier discret care inconjoara spatiul, incastrat si ascuns de panourile anvelopei generale. In spatele panourilor se afla atat depozitarea necesara dar si o mica chicineta.
Spatiul propus pentru sedinte si discutii este organizat spre o zona de expunere, un mic muzeu destinat unei colectii peronale de unelte vechi folosite in prelucrarea lemnului.
Intrega amenajare impreuna cu sistemul de panotare propriuzis este gandita a fi demontabila astfel incat sa poata permita desfacerea si reasamblarea ulterioara.

q7 copy

q25 copy

q11 copy

q26 copy

q2 copy

q19 copy

q18 copy

2447289D-99B3-465C-83A7-7666AD4F0472

AUTHOR: Attila Wenczel
PROJECT TEAM: PARASITE STUDIO
LOCATION: Kecskemet, HU
PICTURES: Attila Wenczel